Video ⟩ Porziņģis rezultatīvākais "Wizards" rindās uzvarā pār "Timberwolves"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis (pa kreisi) pret Karlu Entoniju Taunsu.
Kristaps Porziņģis (pa kreisi) pret Karlu Entoniju Taunsu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis trešdienas rītā pēc Latvijas laika bija rezultatīvākais Vašingtonas "Wizards" kluba rindās, kas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā uzvarēja Minesotas "Timberwolves".

"Wizards" pārspēja Minesotas vienību ar rezultātu 132:114 (35:38, 32:28, 34:27, 31:21), pretiniekiem ļaujot uzvarēt tikai pirmajā ceturtdaļā.

Porziņģis laukumā pavadīja 27 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā guva 25 punktus un kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Liepājnieks sasniedza 64,7% precizitāti metienos no spēles, trāpot astoņus no 12 divpunktu metieniem, kā arī trīs no pieciem trejačiem. Uz soda metienu līnijas latvietis šoreiz ne reizi nestājās.

Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu pretinieku metienu, saņēma trīs personīgās piezīmes un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +2.

Vēl "Wizards" rindās 24 punkti Danielam Gefordam, bet 21 guva Rui Hačimura.

Pretiniekiem Karls Entonijs Taunss guva 26 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un veica četras rezultatīvas piespēles.

Vašingtonas klubs jau pagājušajā nedēļā zaudēja cerības iekļūt gan izslēgšanas spēlēs, gan "play-in" turnīrā. Ar 35 uzvarām 79 mačos "Wizards" ieņem 11. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu