Usiks par okupantiem: Viņi apšaudīja mūsu māju un aizvilka prom kaimiņus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas karavīri apšaudījuši Ukrainas boksera Oleksandra Usika māju un aizvilkuši prom kaimiņus, sarunā ar Čehijas mediju "Profiboxing" pastāstījis pasaules čempions.

Marta vidū, kad pats Usiks jau bija devies prom no Ukrainas, viņa sieva savā "Instagram" kontā pavēstīja, ka viņu ģimenes namā ievākušies okupantu spēki.

"Padzīvojiet manā mājā! Jums ilgi vairs nav atlicis! Don, don, don," rakstīja Jekaterina Usika.

Tagad arī pats Usiks komentējis notikušo, norādot, ka viņam šobrīd nav informācijas par to, kas notiek viņa namā.

"Zinu, ka [Krievijas karavīri] šāva pa mūsu māju, nojauca vārtus un aizvilka prom dažus no mūsu kaimiņiem. Bet nezinu, kā situācija tur izskatās tagad, jo nevaram ne ar vienu sazināties. Traģiski, ka cilvēkiem ir jāskrien slēpties pagrabā pie katras mazākās skaņas," sacīja Usiks.

Slavenais bokseris arī vēl nedaudz vairāk pastāstīja par atgriešanos Ukrainā un došanos prom no tās.

"Ukrainā atgriezos caur Poliju. Pagāja diena, kamēr tiku līdz Kijivai. Tad vēl divas, līdz tiku pie iespējas satikt ģimeni. Tad mazliet nomierinājos. Jā, es paņēmu rokās ieroci, bet tas nenozīmēja, ka to izmantošu," sacīja Usiks

Slavenais ukraiņu bokseris šobrīd uzturas Čehijā, bet viņš jau vairākkārt ir izteicies, ka treniņprocesu turpinās valstī, kurā norisināsies viņa nākamā cīņa.

Šobrīd izskanējušas runas, ka duelis pret Lielbritānijas bokseri Entoniju Džošua varētu norisināties jūnija izskaņā Saūda Arābijā.

Usiks gaidāmajā cīņā aizstāvēs savas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu