Šmits ar "Barcelona" zaudē Eirolīgas pamatturnīra pēdējā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits aizsardzībā
Rolands Šmits aizsardzībā Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Rolands Šmits ceturtdien guva divus punktus ULEB Eirolīgas spēlē, "Barcelona" komandai pamatturnīru noslēdzot ar zaudējumu.

Barselonas komanda, kas jau iepriekš bija nodrošinājusi uzvaru pamatturnīrā, mājās ar rezultātu 80:104 (23:27, 23:30, 22:19, 12:28) zaudēja Telavivas "Maccabi Playtika".

Šmits spēlēja 14 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu, taču netrāpīja grozā abus tālmetienus. Viņa rēķinā bija arī viena atlēkusī bumba un viens efektivitātes koeficienta punkts.

"Barcelona" komandā 17 punktus guva Alekss Abriness, 13 punkti bija Nikolam Mirotičam, bet deviņas rezultatīvas piespēles un seši punkti - Nikam Kalatesam.

"Maccabi" rindās 20 punktus guva Skotijs Vilbekins un 18 pievienoja Džeimss Nanalijs, abiem izcīnot pa sešām bumbām zem groziem.

Barselonas vienība ar 21 uzvaru 28 spēlēs izcīnīja pirmo vietu pamatturnīrā, bet Telavivas klubs ar 16 panākumiem 27 mačos ir sestajā pozīcijā, taču pēdējā spēlē var pacelties vietu augstāk.

Arī šosezon Eirolīgā bija pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā trīs Krievijas komandas tika izslēgtas no turnīra.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu