Video ⟩ Girgensona pārstāvētā "Sabres" pēdējā minūtē zaudē Austrumu konferences līderei

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piektdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Bufalo hokejisti viesos ar rezultātu 3:4 (3:1, 0:2, 0:1) piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Floridas "Panthers".

"Sabres" visus trīs vārtus guva pirmajā periodā, kad izcēlās Džefs Skiners, Marks Pisiks un Viktors Ūlofsons. Rezultatīvajā perioda pirmajā pusē Klods Žirū mājiniekiem guva vienus vārtus, bet otrajā trešdaļā "Panthers" rindās atzīmējās Patriks Hērnkvists un bijušais "Sabres" spēlētājs Sems Reinhārts.

Kad līdz finālsvilpei bija palikušas 37 sekundes, Sems Benets vārtu priekšā saņēma Aleksandera Barkova piespēli no kreisās iemetienu apļa un raidīja ripu tukšā vārtu stūrī, izraudams "panterām" uzvaru.

"Panthers" šosezon izcīnīja 30.uzvaru savā laukumā un turpināja uzlabot komandas rekordu. Arī 50 uzvaras vienā sezonā ir jauns šīs komandas rekords.

"Mēs neizmantojām iespēju gūt divus punktus vai vismaz aizvest spēli līdz papildlaikam, lai dabūtu vienu punktu. Tas nav patīkami," pēc mača teica "Sabres" galvenais treneris Dons Granato. "Zaudējām pēdējā minūtē, bet pozitīvais ir tas, ka puiši no tā mācīsies".

Girgensons piektdien uz ledus pavadīja 14 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā statistikas ailēs neatzīmējās, dueli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latviešu uzbrucējs šosezon 47 spēlēs guvis desmit vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -6.

"Sabres" ar 63 punktiem 73 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kur "Panthers" ar 106 punktiem 71 duelī ir pirmajā pozīcijā.

Bufalo komanda nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad viesosies pie NHL čempionvienības Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu