Latvijas hokejists Tralmaks izceļas ar 1+1 AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: @providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piektdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, viņa pārstāvētajai Providensas "Bruins" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Bruins" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:1, 0:1) atzina Bridžportas "Islanders" pārākumu.

Tralmaks spēles 12.minūtē palīdzēja Žistēnam Brazo panākt 1:0, bet četras minūtes vēlāk pats ieraidīja ripu vārtos, atjaunojot vadību (2:1). Viņš šajā duelī vienreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Latviešu uzbrucējs šosezon 48 spēlēs guvis 13 vārtus, atdevis 12 rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +21.

Turpretī individuāli neveiksmīgu spēli aizvadīja vārtsargs Mareks Mitens, kura pārstāvētā Jūtikas "Comets" viesos ar rezultātu 1:4 (0:4, 1:0, 0:0) zaudēja Belivelas "Senators".

Mitens spēles pirmajās piecās minūtēs ielaida trīs vārtus pēc sešiem pretinieku metieniem un tika nomainīts. Akira Šmids turpmākajā cīņas gaitā tika galā ar 22 no 23 pretinieku raidījumiem.

Citā spēlē uzbrucēja Haralda Egles nebija pieteikumā, kamēr viņa pārstāvētā Manitobas "Moose" pretinieku laukumā ar 2:7 (0:2, 0:4, 2:1) kapitulēja Milvoki "Admirals". Tikmēr Ebotsfordas "Canucks" komanda, kuras vārtsargs Artūrs Šilovs pagaidām spēlē ECHL turnīrā, savā laukumā ar rezultātu 6:3 (3:0, 2:2, 1:1) apspēlēja Sandjego "Gulls".

"Bruins" ar 72 punktiem 61 spēlē ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā, "Comets" ar 86 punktiem 64 cīņās ir pirmā Ziemeļu divīzijā, "Moose" ar 80 punktiem 64 dueļos ir otrā Centrālajā divīzijā, kamēr "Canucks" ar 72 punktiem 60 mačos ir ceturtā Klusā okeāna divīzijā un nodrošinājusi vietu Kaldera kausa izcīņā.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu