Šmits rezultatīvs uzvarā pār Madrides "Real"

CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: Víctor Salgado

Latvijas basketbolists Rolands Šmits svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva 18 punktus, palīdzot "Barcelona" izcīnīt uzvaru pagarinājumā.

"Barcelona" savā laukumā ar rezultātu 108:97 (27:23, 24:23, 20:19, 18:24, 19:8) pagarinājumā uzvarēja Madrides "Real".

Šmits laukumā bija 26 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā guva 18 punktus, realizējot sešus no deviņiem divu punktu metieniem un divus no trīs tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, sakrāja četras personīgās piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu, tika pie +/- rādītāja +18, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 15.

Barselonas komandas uzvaru kaldināja Nikolass Laprovitola ar 20 gūtajiem punktiem, kamēr "Real" no zaudējuma neglāba Gabriela Deka 17 gūtie punkti.

Vēl Artūra Kuruca Vitorijas "Baskonia" viesu lomā ar rezultātu 78:62 pārspēja Burgosas "San Pablo". Latvijas basketbolists šajā mačā laukumā nedevās.

Savukārt Rinalda Mālmaņa Mursijas UCAM mājas spēlē ar rezultātu 86:75 uzvarēja Grankanārijas "Herbalife", latvietim paliekot uz rezervistu soliņa.

"Barcelona" ar 22 uzvaru 27 spēlēs ieņem pirmo vietu turnīra tabulā, ceturtā un piektā ar 18 panākumiem 27 mačos ir Kriša Helmaņa Badalonas "Joventut" un Mārča Šteinberga Manrezas "Baxi", bet UCAM un "Baskonia" ar 15 uzvarām 27 mačos noslēdz pirmo astoņnieku. Rodija Mačohas Fuenlavradas "Urbas" desmit panākumi 27 dueļos dod 13.vietu, bet Daira Bertāna un Anžeja Pasečņika Seviljas "Real Betis" ar septiņām uzvarām 27 spēlēs ir pēdējā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu