Video ⟩ "Nets" un "Timberwolves" pārvar "play-in" un iekļūst NBA "play-off"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Bruklinas "Nets" un Minesotas "Timberwolves" komandas otrdien pārvarēja "play-in" barjeru un iekļuva Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pamatturnīrā jeb "play-off".

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 115:108 uzveica Klīvlendas "Cavaliers", izcīnot 7. vietu Austrumu konferencē un nodrošinot dalību "play-off" pirmajā kārtā, kur Bruklinai pretī stāsies 2. vietas ieguvēja regulārajā čempionātā Bostonas "Celtics".

Savukārt "Cavaliers" turpinās cīņu "play-in" otrajā kārtā, kur par Austrumu konferencē pēdējo jeb 8. ceļazīmi būs jāspēkojas ar Atlantas "Hawks" un Šarlotas "Hornets" pāra uzvarētājiem.

Lielisku spēli aizvadīja "Nets" līderi - Kairijs Ērvings guva 34 punktus un veica 12 rezultatīvas piespēles, bet Kevins Durents atzīmējās ar 25 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm, trīs blokiem un divām pārtvertām bumbām.

Ērvings pirmajā puslaikā realizēja deviņus no deviņiem metieniem. Kopumā spēlē viņš trāpīja pirmos 12 metienus pēc kārtas. Maču viņš pabeidza teicamu, bet ne perfektu precizitāti - 2p. 9/9, 3p. 3/6, soda metieni 7/7.

"Cavaliers" sastāvā Dariuss Garlands guva 34 punktus, Evans Moblijs pievienoja 19 punktus.

Mača gaitā "Cavaliers" ne reizi neizvirzījās vadībā, savukārt "Nets" spēja iekrāt pat 22 punktu pārsvaru.

Regulārajā čempionātā "Nets" un "Cavaliers" komandām bija vienāda uzvaru un zaudējumu bilance 44-38.

Foto: nba.com

Rietumu konferencē 7. vietu un iespēju piedalīties "play-off" turnīrā izcīnījusi "Timberwolves", kas mājās ar rezultātu 109:104 pārspēja Losandželosas "Clippers".

"Play-off" pirmajā kārtā "Timberwolves" būs jātiekas ar Rietumu konferences un kopumā NBA regulārā čempionāta otro labāko komandu Memfisas "Grizzlies".

Savukārt "Clippers" turpinās cīņu "play-in" otrajā kārtā, kur tai būs jāspēkojas ar Ņūorleānas "Pelicans" un Sanantonio "Spurs" pāra uzvarētājiem.

"Timberwolves" sastāvā 30 punktus guva Entonijs Edvards, 29 iemeta Diandželo Rasels, bet komandas zvaigzne Karls Entonijs Taunss pievienoja tikai 11 punktus.

"Clippers" rindās 34 punktus guva Pols Džordžs, 17 iemeta Redžijs Džeksons, 16 pievienoja Normens Pauels.

Spēles lielāko daļu vadībā atradās "Clippers", kas ceturtajā ceturtdaļā ieguva 10 punktu pārsvaru (93:83), taču turpinājumā sekoja Minesotas izrāviens 16:2.

Mača pēdējās četrās minūtēs bija sīva cīņa, kurā panākumu guva "Timberwolves" basketbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu