Video ⟩ "Hawks" un "Pelicans" izcīna uzvaras NBA "play-in" mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Trē Jangs un Lamelo Bols
Trē Jangs un Lamelo Bols Foto: Reuters/ScanPix

Atlantas "Hawks" un Ņūorleānas "Pelicans" trešdien izcīnīja uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play-in" turnīra mačos. Abas komandas turpinās cīņu par iekļūšanu "play-off".

"Hawks" savā laukumā ar rezultātu 132:103 pārspēja Šarlotas "Hornets". Atlanta izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā, uzvarot nogriezni ar 42:24.

"Play-in" otrajā kārtā "Hawks" tiksies ar Klīvlendas "Cavaliers", cīnoties par Austrumu konferencē pēdējo ceļazīmi uz "play-off" turnīru.

Trē Jangs uzvarētāju labā guva 24 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles, 22 punktus pievienoja Deandrē Hanters, 18 iemeta Danilo Gallinari, bet Klints Kapela sakrāja 15 punktus un 17 atlēkušās bumbas.

"Hornets" sastāvā Lemelo Bols guva 26 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, 21 punktu iemeta Terijs Rozjērs.

"Hawks" šajā mačā teju visos statistikas rādītājos bija labāka par "Hornets" - precīzāki metieni, labāka cīņa par atlēkušajām bumbām, vairāk rezultatīvu piespēļu, pārtverto bumbu un bloķēto metienu.

Jau ziņots, ka "play-in" pirmajā kārtā Bruklinas "Nets" pārspēja Klīvlendas "Cavaliers" komandu un kvalificējās "play-off" turnīram Austrumu konferencē.

Foto: nba.com

Trešdien citā mačā "Pelicans" mājās ar rezultātu 113:103 uzveica Sanantonio "Spurs".

"Pelicans" cīņu par tiesībām piedalīties "play-off" turnīrā turpinās ar spēli pret Losandželosas "Clippers", savā starpā sadalot pēdējo ceļazīmi Rietumu konferencē.

Uzvarētāju sastāvā Sīdžejs Makolums guva 32 punktus, Brendons Ingrems pievienoja 27 punktus, bet lietuvietis Jons Valančūns atzīmējās ar 22 punktiem un 14 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Spurs" rindās 22 punktus guva Devins Vasels, 16 pievienoja Dežonte Marejs un Džeikobs Poeltls, 15 iemeta Keldons Džonsons.

"Pelicans" izcīnīja uzvaru par spīti tam, ka pieļāva vairāk kļūdas nekā pretinieki (14 pret 6) un trāpīja mazāk tālmetienus (8 pret 13).

Jau ziņots, ka "play-in" pirmajā kārtā Minesotas "Timberwolves" pārspēja Losandželosas "Clippers" un kvalificējās "play-off" turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu