Portāls: "Liepājas" līderis Dodo aizturēts par braukšanu dzērumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dodo
Dodo Foto: Aiga Veisa

Aprīļa sākumā par automašīnas vadīšanu dzērumā bez autovadītāja apliecības aizturēts futbola kluba "Liepāja" kapteinis Luiss Ilariu jeb Dodo, ceturtdien ziņo portāls "Sportacentrs.com".

Interneta vietne "liepajniekiem.lv" 4. aprīlī, vēstīja, ka 2. aprīļa vakarā Liepājā aizturēts vīrietis, kurš vadījis "Mercedes Benz CLA" automašīnu, esot 1,95 promiļu alkohola reibumā un bez vadītāja apliecības.

Tikmēr vietnē "Facebook" futbolists iepriekš publicēja foto, kurā atrodas tieši pie iepriekšminētā auto.

Portālam policijā norādīja, ka saistībā notikušo ir uzsākts kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkohola reibumā un bez tiesībām.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību (transportlīdzekļa vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas) un ja vadītājs atrodas alkohola ietekmē, pārkāpējs tiek sodīts ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem

Savukārt "Liepājas" vienības pārstāvis Dāvids Jansons sarunā ar "Sportacentrs.com" norādīja, ka pēc komandas rīcībā esošās informācijas Dodo laukumā nav devies, jo bija saslimis, taču kopš nedēļas sākuma trenējas kopā ar komandu un jau ceturtdien varētu atgriezties laukumā.

Dodo nav devis laukumā kopš 1. aprīļa, izlaižot jau divas spēles.

"Liepāja" piecās spēļu kārtās nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu un ar 15 izcīnītiem punktiem atrodas turnīra tabulas līderpozīcijās. Liepājnieki nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, savā laukumā uzņemot "Auda" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu