Anglijas premjerlīgas klubs "Burnley" atlaiž ilggadējo galveno treneri Šonu Daišu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šons Daišs
Šons Daišs Foto: Reuters / Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs "Burnley" piektdien, 15. aprīlī, atlaida komandas ilggadējo galveno treneri Šonu Daišu.

"Burnley" premjerlīgas tabulā atrodas 18.vietā, no drošības zonas atpaliekot par četriem punktiem. Sezonas laikā komanda 30 spēlēs izcīnījusi tikai četras uzvaras.

"Rezultāti šajā sezonā ir bijuši neapmierinoši, un, lai gan šis bija ļoti grūts lēmums, jo atlikušas tikai astoņas spēles, mēs uzskatām, ka ir nepieciešamas izmaiņas, lai komandai sniegtu vislabākās iespējas saglabāt premjerlīgas statusu," paziņojumā teica kluba priekšsēdētājs Alans Peiss.

50 gadus vecais Daišs, kurš septembrī parakstīja jaunu līgumu līdz 2025.gadam, bija visilgāk pie vadības esošais premjerlīgas komandu treneris, amatu pārņemot 2012.gada oktobrī.

Viņš "Burnley" no Anglijas otrās spēcīgākās līgas "Championship" ieveda premjerlīgā un 2018.gadā "Burnley", neskatoties uz mazo budžetu, spēlēja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas mačos.

Šosezon Daiša vadītā komanda premjerlīgas tabulā praktiski visu sezonu ir atradusies apakšdaļā, un pagājušajā nedēļā piedzīvotais zaudējums pret Noridžas "City" komandu, kas arī cīnās par izdzīvošanu, situāciju apgrūtināja vēl vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu