Foto Talsu NSS/"Krauzers" florbolisti izcīna bronzas medaļas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
ELVI florbola līgas spēle par 3. vietu.
ELVI florbola līgas spēle par 3. vietu. Foto: LETA

Talsu NSS/"Krauzers" komanda piektdien "Arēnā Rīga" "Elvi florbola līgas" vīriešu turnīra Superfinālā izcīnīja bronzas medaļas - viņi ar rezultātu 12:5 (0:1, 7:4, 5:0) uzvarēja "Lielvārde"/"FatPipe" vienību.

Talsu NSS/"Krauzers" florbolisti pirmo trešdaļu zaudēja ar 0:1, bet otrajā periodā nonāca iedzinējos ar 1:4. Turpinājumā Kurzemes vienība guva sešus bezatbildes vārtus. Lielvārdieši perioda beigās nedaudz samazināja pretinieku pārsvaru, bet trešajā nogrieznī Talsu NSS/"Krauzers" spēlētāji sameta piecas bumbiņas sāncenšu vārtos un svinēja pārliecinošu uzvaru.

Ar četriem rezultativitātes punktiem uzvarētājiem maču noslēdza Toms Bitmanis un Valters Kalnietis (abiem 2+2), kā arī Armands Budreika (1+3). Ar "hat-trick" atzīmējās Andris Blumbahs.

Lielvārdes komandai trīs vārtus guva Aivis Kusiņš.

Cīņā par Latvijas čempionu titulu plkst.19.40 "Arēnā Rīga" tiksies Kocēnu "Rubene" un Cēsu "Lekrings".

Turpat "Arēnā Rīga" par pirmās līgas čempioniem piektdien tika kronēti "Latvijas Universitāte"/"Masters" florbolisti, kuri ar 7:5 (2:3, 2:0, 3:2) uzvarēja "Ogres Vilkus". Latvijas pēc spēka otrās līgas čempioniem divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva Matīss Tepers.

2019./2020.gada sezonā Covid-19 pandēmijas un tās dēļ valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ Latvijas čempioni un medaļnieki palika nenoskaidroti, bet pagājušais čempionāts tā paša iemesla dēļ bija saraustīts un ar mazāku skaitu izslēgšanas spēļu. Valmierā notikušajā finālā uzvarēja Kocēnu "Rubenes" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu