Benzemā vārti palīdz Madrides "Real" komandai izcīnīt uzvaru pār "Sevilla"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Madrides "Real" komanda
Madrides "Real" komanda Foto: SCANPIX

Spānijas futbola čempionāta spēlē Karima Benzemā kompensācijas laikā gūtie vārti palīdzēja Madrides "Real" svētdien uzvarēt "Sevilla" komandu ar rezultātu 3:2 (0:2).

Seviljas komanda pirmajā puslaikā atdzīvināja cīņu par Spānijas līgas čempiontitulu, taču Karlo Ančeloti vadītās komandas otrajā puslaikā demonstrētais sniegums bija pārliecinošs.

Spēles sākumā Madrides klubs bija gauss, pieļaujot kļūdas aizsardzībā, un pēc Ivana Rakitiča un Ērika Lamelas gūtajiem vārtiem madridieši nonāca iedzinējos ar 0:2.

Taču pēc puslaika pārtraukuma spēles scenārijs strauji mainījās, no maiņas laukumā nākušajiem Rodrigo un Načo Fernandesam rezultātu izlīdzinot. Spēles pēdējais vārds piederēja Benzemā, gūstot uzvaras vārtus ar sitienu no vārtsarga laukuma līnijas.

Spānijas čempionātā "Real" ar 75 punktiem ir turnīra līdervienība, "Barcelona", "Sevilla" un Madrides "Atletico" komandām atpaliekot par 15 punktiem. Visām komandām, izņemot barseloniešus, sezonā atlikušas sešas spēles. "Barcelona" vienībai ir divas spēles rezervē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu