Video ⟩ Bertāna "Mavericks" izcīna pirmo uzvaru "play-off" savā laukumā kopš 2015. gada

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā punktus neguva, taču viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" izcīnīja uzvaru otrajā "play-off" pirmās kārtas spēlē.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 110:104 (24:24, 24:31, 29:26, 33:23) pārspēja Jūtas "Jazz", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Bertāns laukumā bija 12 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu neprecīzu tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, sakrāja trīs personīgās piezīmes un noslēdza maču ar +/- rādītāju -12.

Dalasas komandai joprojām nevarēja palīdzēt Luka Dončičs, kurš guva kreisās kājas ikra muskuļa savainojumu pēdējā regulārā čempionāta spēlē.

"Mavericks" uzvaru kaldināja Džeilens Bransons, kurš guva 41 punktu, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un sakrāja piecas rezultatīvas piespēles, aizvadot karjeras rezultatīvāko spēli līdz šim. Maksi Klēbers pievienoja 25 punktus un sešas atlēkušās bumbas, bet Spensers Dinvidijs guva 17 punktus un sakrāja sešas rezultatīvas piespēles.

Viesu komandu no zaudējuma neglāba Donovans Mičels, kurš guva 34 punktus, un Bojans Bogdanovičs, kurš izcēlās ar 25 gūtajiem punktiem.

Sērijas pirmajā spēlē "Mavericks" zaudēja ar 93:99.

Nākamās divas sērijas spēles notiks ceturtdien un sestdien Soltleiksitijā.

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr Jūtas "Jazz" svinēja par trīs panākumiem mazāk un bija pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu