Fjūrijs: Nonesīšu Vaitu ar spēcīgu sitienu. Viss - ardievu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu boksa smagsvars Taisons Fjūrijs ir pārliecināts par savu uzvaru cīņā pret Dilianu Vaitu.

Fjūrija un Vaita cīņa par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu tiks aizvadīta 23. aprīlī Vemblija stadionā Londonā. 

"Es viņu uzvarēšu jebkādā manierē. Varu cīnīties kā pirmais vai kā otrais numurs," intervijā "The Ring" sacīja Fjūrijs. "Manas prasmes boksēties ar galvu ir daudz lielākas. Kopš janvāra es cītīgi trenējos un esmu darījis visu iespējamo, lai maksimāli labi sagatavotos šai cīņai. Visu pārējo izšķirs liktenis."

Fjūrijs pie WBC čempiona jostas tika 2020. gada februārī, uzvarot amerikāni Deonteju Vailderu, un pēc tam to aizstāvēja pagājušajā oktobrī, pieveicot amerikāni vēlreiz.

Iepriekš viņš izteicās, ka gaidāmā cīņa ar Vaitu būs pēdējā viņa karjerā. 

Vaits savu pēdējo cīņu aizvadīja pirms 13 mēnešiem, uzvarot Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu, kuram tas bija tikai trešais zaudējums karjerā.

"Nav noslēpums, ka jau no pirmā raunda es viņu spiedīšu. Došos ringā un bombardēšu ar dūrēm. 90 tūkstoši līdzjutēju arēnā piedzīvos īstu šovu. Ceru viņam spēcīgi iesist un viss - ardievu," pauda Fjūrijs. 

33 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 31 cīņā, no kurām 22 noslēgušās ar nokautu, un reizi cīnījies neizšķirti.

Savukārt arī 34 gadus vecais Vaits karjeras laikā aizvadījis 30 cīņas, no kurām 28 izcīnījis uzvaras, 19 no tām noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu