Video ⟩ Balcers gūst vārtus NHL spēlē pret Merzļikinu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pret vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvēto komandu.

Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (3:0, 0:0, 0:2) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Balcers vārtus guva pirmā perioda devītajā minūtē, panākot 2:0 par labu mājiniekiem. Viņu atzina par mača trešo zvaigzni jeb trešo labāko spēlētāju.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 14 minūtes un 25 sekundes (1:04 mazākumā), izpildīja piecus spēka paņēmienus, divreiz meta pa vārtiem un maču pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

25 gadus vecais Balcers šosezon 55 mačos guvis 11 vārtus, atdevis 11 rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu -1.

Ar vārtu guvumu Balcers izcēlies trešo reizi pēdējos četros mačos.

Tikmēr pretinieku rindās Merzļikins atvairīja 25 no 28 metieniem (89,3%), bet "Sharks" vārtu vīrs soms Kāpo Kahkonens tika galā ar 22 no 24 ripām (91,7%).

"Sharks" labā divus vārtus guva amerikānis Skots Rīdis, savukārt "Blue Jackets" sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās amerikānis Džeks Rosloviks.

Metropolitēna divīzijā "Blue Jackets" ar 76 punktiem 77 mačos ieņem sesto vietu, bet "Sharks" ar 72 punktiem 76 spēlēs ierindojas septītajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā. 

Merzļikins un Balcers pauduši apņēmību šajā pavasarī pievienoties Latvijas izlasei, lai piedalītos pasaules čempionātā, kas Somijā sāksies 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu