Video NBA zvaigznei Ērvingam piespriež naudas sodu par vidējā pirksta rādīšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piespriedusi Bruklinas "Nets" komandas zvaigznei Kairijam Ērvingam naudas sodu 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā par vidējā pirksta rādīšanu līdzjutējiem.

"Nets" svētdien izbraukumā piedzīvoja dramatisku zaudējumu, jo mača pēdējā sekundē Džeisons Teitums izrāva mājiniecei Bostonas "Celtics" uzvaru ar rezultātu 115:114.

Austrumu konferences pirmās kārtas "play-off" sērijā līdz četrām uzvarām "Celtics" izvirzījusies vadībā 1-0.

No 2017. līdz 2019. gadam Ērvings divas sezonas pavadīja "Celtics" komandā, kuras fani rupji izturas pret basketbolistu. Ērvingam adresēti rupji vārdi ir ierasta prakse, turklāt pagājušajā sezonā viņam meta ar ūdens pudeli.

Svētdien notikušajā "play-off" spēlē Ērvings vismaz divas reizes tribīnēs esošajiem līdzjutējiem parādīja vidējo pirkstu.

NBA vēsta, ka Ērvingam naudas sods piespriests par "nepiedienīgu žestu rādīšanu spēles laukumā un rupjību teikšanu skatītājiem tribīnēs".

"Kad cilvēki kliedz [rupjus vārdus], viņus uztver kā konkurentus. Mums tikmēr jābūt paklausīgiem un pazemīgiem, jāpieņem tas. Pie velna to! Tas ir "play-off". Tā tas ir," sacīja Ērvings.

"Nets" un "Celtics" duelī Ērvings bija rezultatīvākais spēlētājs ar 39 punktiem, taču tas neglāba Bruklinu no zaudējuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu