Sainsam jauns līgums ar Ferrari

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Karloss Sainss juniors
Karloss Sainss juniors Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) komanda "Ferrari" pirms mājas trasē gaidāmā Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pagarinājusi līgumu ar Karlosu Sainsu junioru līdz 2024.gadam.

"Vairākas reizes esmu teicis, ka, manuprāt, mums ir labākais braucēju duets F-1, un pagarināt līgumu bija loģisks solis, lai nodrošinātu stabilitāti un nākotni. Savā līdz šim komandā pavadītajā laikā Karloss ir pierādījis talantu, kuru no viņa gaidījām, sniedzot lieliskus rezultātus," ceturtdien teica "Ferrari" vadītājs Matija Binoto.

Lai gan 27 gadus vecais spāņu pilots nav izskatījis tik pārliecinošs kā viņa komandas biedrs un pašreizējais čempionāta līderis Šarls Leklērs, "Ferrari" vienība Konstruktoru kausā ir līderi.

Rallija ikonas Karlosa Sainsa dēls pilotu kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Sainss juniors, kurš "Ferrari" komandā aizvada otro sezonu pēc pievienošanās no "McLaren" vienības, sacīja, ka ir ļoti priecīgs par līguma pagarināšanu.

"Vienmēr esmu teicis, ka nav labākas F-1 komandas, kurā braukt. Pavadot komandā vairāk nekā gadu, varu apstiprināt, ka vilkt "Ferrari" braucēju tērpu un pārstāvēt komandu ir kaut kas unikāls un nesalīdzināms," teica spāņu pilots, kurš karjeras laikā astoņas reizes kāpis uz goda pjedestāla, bet vēl nav svinējis nevienu uzvaru.

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts 2022.gada sezonas ceturtais posms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu