Video Balcers atzīmējas ar filigrānu rezultatīvu piespēli NHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) piekāpās Sentluisas "Blues" komandai, kas labojusi kluba rekordu, 14 mačos pēc kārtas izcīnot punktus (12 uzvaras un divi zaudējumi papildlaikā).

Mača ceturtajā minūtē Balcers palīdzēja "Sharks" komandai izvirzīties 1:0 vadībā, rezultatīvi piespēlējot vārtu guvējam kanādietim Noā Gregoram. Latvijas hokejists ripu pameta gaisā pāri pretiniekiem, izkārtojot komandas biedram izrāvienu uz vārtiem.

Balcers laukumā pavadīja nepilnas 16 minūtes (0:35 mazākumā), izpildīja vienu metienu pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

25 gadus vecais Balcers šosezon 56 mačos guvis 11 vārtus, atdevis 12 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu -1.

"Blues" labā vārtus guva amerikānis Dakota Džošua, kanādietis Robērs Tomā un krievs Pavels Bučņevičs, bet kanādietis Džordans Binningtons atvairīja 20 metienus (95,2%).

Tomā pie rezultativitātes punktiem ticis 15 spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtots "Blues" labākais rādītājs kopš 1999./2000. gada sezonas, kad tikpat gara sērija bija Pjēram Tērdženam.

Tikmēr otrā laukuma galā "Sharks" ripu ķērājs kanādietis Džeimss Reimers atvairīja 25 no 27 metieniem (92,6%).

"Sharks" ar 72 punktiem 77 spēlēs ir 13.vietā Rietumu konferencē, kamēr "Blues" ar 105 punktiem 78 cīņās ir ceturtā.

NHL regulārajā čempionātā komanda šosezon aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu