Video "Grizzlies" pret "Timberwolves" atspēlējas no -26; "Warriors" turpina uzvarēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Memfisas "Grizzlies" basketbolisti
Memfisas "Grizzlies" basketbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Memfisas "Grizzlies" komanda ceturtdien pēc atspēlēšanās izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla trešajā mačā, savukārt trešo panākumu sērijā svinēja Goldensteitas "Warriors".

"Grizzlies" viesos ar rezultātu 104:95 (21:39, 23:12, 23:32, 37:12) pārspēja Minesotas "Timberwolves" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-1.

Memfisas komanda šajā mačā atspēlējās no 26 punktu deficīta un atguva vadību sērijā. Svarīgā epizodē pret savu bijušo komandu divus "trejačus" iemeta Taiss Džounss.

Uzvarētājiem ar 26 gūtiem punktiem atzīmējās Desmonds Beins, kurš realizēja septiņus tālmetienus. Brendons Klārks guva 20 punktus, 16 no tiem otrajā puslaikā, bet Dža Morants cīņu pabeidza ar "triple-double" - viņam bija 16 punkti, desmit atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

D'Endželo Rasels pretinieku rindās guva 22 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. Viņš nedaudz piebremzēja pretinieku atspēlēšanos, taču ceturtajā ceturtdaļā palika bez gūtiem punktiem. Karls Entonijs Taunss guva vien astoņus punktus.

Tikmēr 3-0 sērijā panāca Goldensteitas "Warriors", kas viesos ar rezultātu 118:113 (34:32, 35:27, 18:30, 31:24) uzvarēja Denveras "Nuggets".

"Warriors" rindās pa 27 punktiem guva Stefans Karijs un Džordans Pūls, bet ar 26 punktiem piebalsoja Klejs Tompsons, kurš realizēja sešus tālmetienus.

"Nuggets" no zaudējuma neglāba Nikola Jokičs, kurš guva 37 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas. Pēdējā minūtē svarīgā epizodē viņam bumbu atņēma Dreimonds Grīns.

Zīmīgi, ka NBA vēsturē no 143 sērijām, kurās kāda komanda ir vadībā ar 3-0, tā ne reizi nav zaudējusi šo sēriju.

Pērn finālsērijā Milvoki "Bucks" ar rezultātu 4-2 pārspēja Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu