Ērvings apstiprina palikšanu Bruklinā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Bruklinas "Nets" vienības basketbolists Kairijs Ērvings pēc neveiksmes Austrumu konferences ceturtdaļfinālā apstiprināja, ka neplāno pamest Bruklinas komandu.

Pirmdien sērijas ceturtajā spēlē Ērvings sakrāja 20 punktus, piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles, taču tas neglāba "Nets" no ceturtās neveiksmes pret Bostonas "Celtics", sērijā līdz četrām uzvarām piekāpjoties ar 0-4.

Ērvinga pašreizējais līgums paredz, ka 2022./2023. gada sezonā spēlētājs var aizvadīt vēl vienu sezonu "Nets" rindās, saņemot 36 miljonus ASV dolāru (apmēram 33 miljoni eiro) vai arī sākt pārrunas par ilgtermiņa līgumu ar "Nets" vai jebkuru citu komandu.

Pēcspēles preses konferencē Ērvings tieši pateica, ka neplāno doties citur, piebilstot, ka būtu ieinteresēts iesaistīties arī komandas pārbūvē.

"Kad saku, ka esmu šeit kopā ar Kevinu [Durantu], tas mums dod iespēju arī būt atbildīgiem par franšīzi kopā ar tās īpašnieku Džo [Tsai] un ģenerālmenedžeri Šonu [Marksu]," teica basketbolists.

"Domāju, ka mums vienkārši ir jāpieņem pareizie lēmumi starpsezonā, jādara tas ar konkrētu mērķi, zinot, ko mēs vēlamies izveidot."

Ērvings šosezon izlaides sezonas pirmo daļu, jo nebija saņēmis Covid-19 vakcīnu. Viņš izbraukuma spēlēs varēja piedalīties tikai no janvāra, bet mājas mačos Ērvings varēja palīdzēt "Nets" tikai kopš marta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu