Nganū: Mans nākamais pretinieks par 70% būs Fjūrijs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Fransis Nganū
Fransis Nganū Foto: AFP/SCANPIX

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) pasaules čempions Fransis Nganū paudis cerību stāties pretī pasaules čempionam boksā Taisonam Fjūrijam, vēsta "Reuters".

Jauktās cīņas mākslas (MMA) smagsvaru kategorijas zvaigzne Nganū karjerā astoņstūrī izcīnījis 17 uzvaras un piedzīvojis trīs zaudējumus.

Savukārt Fjūrijs boksa ringā ir nepārspēts - 32 uzvaras un viens neizšķirts. Viņš pagājušajā nedēļas nogalē uzveica savu tautieti Lielbritānijas bokseri Dilanu Vaitu.

"Mēs abi vēlamies šo cīņu, tas ir skaidrs. Un mēs abi viens otru cienām," podkāstā "The MMA Hour" sacīja 35 gadus vecais Nganū.

33 gadus vecais Fjūrijs iepriekš publiski izteicies, ka viņš ir pieņēmis lēmumu noslēgt boksera karjeru. Nganū gan apgalvo, ka tieši Fjūrijs ir ierosinājis aizvadīt dueli.

"Iespējams, ka tas notiks nākamgad. Domāju, ka tas notiks, vienkārši ir vajadzīgs laiks, lai mūsu promouteri vienotos," norādīja Nganū.

Kamerūnas cīkstonis skaidroja, ka vēl nav zināms, pēc kādiem noteikumiem cīņa varētu norisināties.

"Jātaisa hibrīdcīņa. Tā, lai kaut kas viņam radītu nedaudz nekomfortablu sajūtu kā bokserim. Piemēram, jāvelk MMA cimdi vai jācīnās basām kājām. Nezinu, bet mums tas ir jāizdomā," pastāstīja UFC čempions.

"Es teiktu, ka par 70% mans nākamais pretinieks būs Taisons Fjūrijs. Tas ir no viņa pozīcijām. No manas puses ir 90%," piebilda Nganū.

Jau gadiem tiek apspriestas idejas rīkot cīņas starp pasaules čempioniem boksā un UFC čempioniem. Vērienīgākā šāda veida cīņa notika 2017. gadā, kad ASV bokseris Floids Meiverzers juniors boksa duelī uzveica UFC zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu