Video ⟩ "Bucks" un "Warriors" sasniedz NBA izslēgšanas spēļu otro kārtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Milvoki "Bucks" un Goldensteitas "Warriors" trešdien iekļuva Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, abām vienībām uzvarot pirmās kārtas sērijās ar 4-1.

Austrumu konferences ceturtdaļfinālā Milvoki "Bucks" savā laukumā ar rezultātu 116:100 (34:18, 26:24, 31:26, 25:32) pārspēja Čikāgas "Bulls", svinot panākumu sērija līdz četrām uzvarām ar 4-1.

Mājinieku rindās Jannis Adetokunbo guva 33 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, 20 punktus pievienoja Pets Konotons, bet Bobijs Portiss, gūstot 14 punktus un izcīnot 17 atlēkušās bumbas, izcēlās ar "double-double".

Čikāgas komandā rezultatīvākais ar 23 gūtajiem punktiem bija Patriks Viljams, kamēr Nikola Vučevičs guva 19 punktus, izcīnīja 16 atlēkušā bumbas un sakrāja sešas rezultatīvas piespēles.

Konferences pusfinālā "Bucks" stāsies pretī Bostonas "Celtics", kas sērijā ar 4-0 pārliecinoši uzvarēja Bruklinas "Nets".

Tikmēr Rietumu konferencē Goldensteitas "Warriors" mājas spēlē ar rezultātu 102:98 (30:25, 18:23, 22:30, 32:20) guva panākumu pār Denveras "Nuggets", sērijā uzvarot ar 4-1.

"Warriors" uzvaru kaldināja Stefens Karijs, kurš guva 30 punktus, pusi no punktiem gūstot no tālmetiena līnijas, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Savukārt Klejs Tompsons un Gerijs Peitons pievienoja pa 15 gūtajiem punktiem.

Denveras komandu no zaudējuma sērijā neglāba Nikola Jokičs, kurš noslēdzošajā spēlē izcēlās ar 30 punktiem, 19 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Warriors" Rietumu konferences pusfinālā tiksies ar Memfisas "Grizzlies" un Minesotas "Timberwolves" pāra uzvarētāju. Pašlaik vadībā ar 3-2 ir Memfisas vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu