Ilggadējais "Penguins" prezidents un izpilddirektors Morhauss atkāpjas no amata

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: penguins.nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Pitsburgas "Penguins" prezidents un galvenais izpilddirektors Deivids Morhauss paziņoja par atkāpšanos no ieņemtajiem amatiem, vēsta komanda.

Morhauss nolēmis atkāpties no "Penguins" prezidenta un izpilddirektora amata pēc 16 gadus ilga darba organizācijā.

"Man ir paveicies, ka šo 16 gadu laikā nekad neesmu juties kā darbā," teica Morhauss. "Vienmēr bija sajūta, ka organizācijā notiek sadarbošanās - ar spēlētājiem, treneriem, personālu un arī Pitsburgas faniem."

Morhauss pievienojās vienībai 2004. gadā kā konsultants jaunajam arēnas projektam, bet 2007. gadā tika nozīmēts par komandas prezidentu, kā arī viņam tika piešķirti galvenā izpilddirektora pienākumi.

Laikā, kamēr Morhauss bija vienības izpilddirektors, "Penguins" trīs reizes izcīnīja Stenlija kausu, sasniedza finālu četras reizes, bet konferences finālu - piecas reizes. Viņa vadībā Pitsburgas komandas spēles ir izpārdotas jau vairāk nekā 14 sezonu garumā, pārspējot arī iepriekšējos televīzijas reitingus.

"Penguins", kuru pārstāv arī Latvijas hokejists Teodors Bļugers, ir atlikusi viena spēle regulārajā čempionātā pret Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets". Pitsburgas komanda Austrumu konferencē ar izcīnītu 101 punktu 81 spēlē ieņem septīto vietu un ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu