Žagaram rezultatīvs sniegums Vācijas bundeslīgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: www.basketball-loewen.de

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars svētdien guva 21 punktu Vācijas bundeslīgas mačā, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Braunšveigas "Lowen" svinētu uzvaru.

"Lowen" viesos ar rezultātu 68:84 (16:23, 18:22, 8:16, 26:23) zaudēja vēl nesen Vācijas vadošajai komandai Bambergas "Brose", kas šajā sezonā cīnās pirmā astoņnieka beigās.

Žagars svētdien laukumā pavadīja 24 minūtes un 28 sekundes, grozā raidot trīs no astoņiem divpunktu metieniem, četrus no septiņiem "trejačiem" un trīs no sešiem soda metieniem. Tāpat latvietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva septiņas kļūdas, divreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja 12 efektivitātes koeficienta punktus un tika pie negatīva +/- rādītāja (-1).

Žagars bija mača rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr Mārtiņš Laksa guva sešus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Gīsenes "46ers" izbraukumā ar rezultātu 90:87 uzvarēja "Gottingen".

Savukārt Aigara Šķēles nebija pieteikumā spēlē, kurā Vircburgas "s.Oliver" viesos ar rezultātu 57:92 kapitulēja ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālistei Minhenes "Bayern".

"s.Oliver" ar 14 panākumiem 34 dueļos ir 12., "Lowen" ar 12 uzvarām 33 mačos ir 13.vietā, bet "46ers", kas iekrājusi bilanci 8-24, ir pēdējā vietā 18 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu