Video ⟩ "Warriors" atspēlējas un sāk konferences pusfinālu ar smagu uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Klejs Tompsons (no kreisās)
Klejs Tompsons (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" svētdien Memfisā tika pie uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrās kārtas spēlē.

"Warriors" viesu lomā ar rezultātu 117:116 (24:32, 31:29, 36:29, 26:26) pārspēja Memfisas "Grizzlies", Rietumu konferences pusfinālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Uzvaru nesošo trīspunktu metienu 36,6 sekundes līdz spēles pamatlaika beigām iemeta Klejs Tompsons, un atlikušajā mača daļā "Warriors" izdevās apturēt mājinieku līderi Dža Morantu, kurš nespēja realizēt izšķirošo metienu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 31 punktu, astoņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm bija Džordans Pūls, kamēr 24 punktus pievienoja Stefans Karijs un Endrjū Viginss tika pie 17 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām.

"Grizzlies" no zaudējuma šoreiz neglāba Morants, kurš guva 34 punktus, desmit reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, un Džerena Džeksona 33 gūtie punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Pirmajā Austrumu konferences pusfināla spēlē pie panākuma tika arī Milvoki "Bucks" basketbolisti, kuri izbraukumā ar rezultātu 101:89 (27:24, 29;22, 22;24, 23:19) uzvarēja Bostonas "Celtics"

Pērn finālsērijā Milvoki "Bucks" ar rezultātu 4-2 pārspēja Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu