Latvijas hokeja izlases aizsargs Balinskis turpinās spēlēt Čehijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: www.hcverva.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Uvis Jānis Balinskis turpinās spēlēt Čehijas augstākajā līgā arī nākamsezon, bet nepaliks Litvīnovas "Verva" komandā, vēstīts kluba mājaslapā tīmeklī.

25 gadus vecais ventspilnieks pēdējās divas sezonas pārstāvēja "Verva" klubu, šajā laikā kļūstot par vienības aizsardzības līnijas līderi.

Tikko aizvadītajā sezonā latvietis 42 regulārā čempionāta spēlēs guva deviņus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles, bet klubs izslēgšanas cīņām nekvalificējās.

Regulārās sezonas pēdējā mačā Balinskis guva pleca traumu, kas sākotnēji nešķita nopietna, taču izrādījās, ka nepieciešama operācija. Tāpēc Balinska šopavasar nav izlases kandidātu vidū.

"Verva" mājaslapā kluba ģenerālmenedžeris Pāvels Hineks pateicas latvietim par ieguldījumu komandas rezultātā divu sezonu garumā. Litvīnovas vienība pauž, ka Balinskis nākamsezon pārstāvēs citu Čehijas līgas klubu, jo meklē savā karjerā jaunu izaicinājumu.

Vēlāk pirmdien oficiāli tika apstiprināts, ka Balinsksis nākamsezon pārstāvēs Libereces "Bili Tygri" vienību, ar kuru parakstījis līgumu uz divām sezonām.

Balinskis Latvijas izlasi pārstāvējis četros pasaules čempionātos un Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu