Video ⟩ Bļugera pārstāvētā "Penguins" piedzīvo zaudējumu "play-off" otrajā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pa kreisi)
Teodors Bļugers (pa kreisi) Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā spēlē.

"Penguins" viesos ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers", kas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-1.

Spēles septītajā minūtē ņujorkieši izspēlēja uz zonas vidu, no kurienes Endrū Kops raidīja ripu vārtos - 1:0. Pāris minūtes vēlāk Džeiks Gencels pretuzbrukumā meta nepiesegtos vārtos un izlīdzināja rezultātu.

Otrā perioda trešajā minūtē Raiens Stroms vairākumā vārtu priekšā mainīja ripas lidojuma virzienu un atguva mājiniekiem vadību, bet 13.minūtē līdzīgā epizodē Kriss Kreiders panāca 3:1. Pusotru minūti pirms došanās pārtraukumā Sidnijs Krosbijs paša veidot uzbrukumu noslēdza ar precīzu metienu.

Trešās trešdaļas devītajā minūtē pēc Artēmija Panarina metiena no aizvārtes ripa no Maika Metsona slidas nonāca vārtos, bet perioda vidū gala rezultātu uzstādīja Frenks Vatrāno, kurš individuālu reidu noslēdza ar metienu vārtos - 5:2.

Panarinam un Vatrāno šajā mačā bija pa vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Igors Šestjorkins uzvarētāju vārtos atvairīja 39 metienus, bet otrā laukumā galā Luī Dominge, aizvietojot savainoto Keisiju Desmitu, tika galā ar 34 metieniem.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja desmit minūtes un 39 sekundes, no tām divas minūtes un 52 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, zaudēja vienu ripu, uzvarēja trīs no septiņiem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Sērijas trešā spēle notiks sestdien Pitsburgā.

"Penguins" izslēgšanas turnīrā spēlē 16.sezonu pēc kārtas, kas ir garākā aktīvā sērija Ziemeļamerikas profesionālajā sportā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu