Video ⟩ "Avalanche" pirmā sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Keils Makars
Keils Makars Foto: Reuters/ScanPix

Kolorādo "Avalanche" kļuvusi par pirmo komandu, kas šosezon sasniegusi Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīra otro kārtu.

"Avalanche" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 5:3 (1:1, 1:1, 3:1) pārspēja Nešvilas "Predators", sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

Uzvarētāju sastāvā divi spēlētāji izcēlās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm - zviedrs Andre Burakovskis un kanādietis Keils Makars.

"Predators" rindās divus vārtus guva Krievijas hokejists Jakovs Treņins.

"Avalanche" aizsargs Makars četrās spēlēs sakrāja 10 punktus (3 vārti + 7 piespēles) un patlaban ir "play-off" turnīra rezultatīvākais spēlētājs.

Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā "Avalanche" spēkosies ar Sentluisas "Blues" un Minesotas "Wild" pāra uzvarētājiem. Šajā sērijā rezultāts šobrīd ir neizšķirts 2-2.

Pirmdien citā spēlē NHL regulārā čempionāta labākā komanda Floridas "Panthers" viesos ar 3:2 (1:1, 0:0, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Vašingtonas "Capitals", panākot sērijā neizšķirtu 2-2.

Kanādas hokejists Kārters Verhīgs guva divus vārtus "Panthers" labā, otros no tiem papildlaika piektajā minūtē.

Divas minūtes pirms mača pamatlaika beigām "Panthers" uzbrucējs kanādietis Sems Reinhārts guva vārtus un panāca neizšķirtu 2:2, glābjot komandu no zaudējuma.

Uzvaru pirmdien izcīnīja arī Kalgari "Flames", kas izbraukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 1:0, 3:1) uzveica Dalasas "Stars" un panāca sērijā neizšķirtu 2-2.

"Flames" labā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās amerikānis Džonijs Gudro, savukārt zviedru vārtsargs Jākobs Markstrems atvairīja 34 no 35 metieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu