Video ⟩ Teitumam un Horfordam pa 30 punktiem; "Celtics" panāk izlīdzinājumu pret "Bucks"

CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisons Teitums (no labās)
Džeisons Teitums (no labās) Foto: AP/Scanpix

Džeisonam Teitumam un Elam Horfordam pirmdien Milvoki Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) gūstot pa 30 punktiem Bostonas "Celtics" uzvarā pār čempioni Milvoki "Bucks", "Celtics" panāca izlīdzinājumu sērijā.

Bostonas "Celtics" viesos apspēlēja Milvoki "Bucks", čempionei piekāpjoties viesiem ar 108:116 (25:18, 23:29, 32:26, 28:43). Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva 2-2.

Ceturtajā ceturtdaļā Horfords, kurš sakrāja arī astoņas atlēkušās bumbas, guva 16 punktus, bet Bostonas vienība šo nogriezni uzvarēja ar 43:28.

Horfordam 30 punkti ir karjeras rekords izslēgšanas spēlēs, bet "Celtics" divas no trim atlikušajām sērijas spēlēm varēs aizvadīt Bostonā.

Teitums 30 punktiem pievienoja 13 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles, bet Džeilens Brauns un Markuss Smārts, kura kontā arī astoņas rezultatīvas piespēles, guva pa 18 punktiem.

Rezultatīvākais Milvoki vienības rindās ar 34 punktiem bija Adetokunbo, kurš izcīnīja arī 18 atlēkušās bumbas un piecreiz rezultatīvi piespēlēja, kamēr Brūks Lopess guva 17 punktus, bet Džrū Holidejs 16 punktiem pievienoja septiņas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles.

Otrā spēlē Goldensteitas "Warriors" mājās pieveica Memfisas "Grizzlies" ar 101:98 (20:24, 18:17, 24:28, 39:29), sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1.

Stefans Karijs uzvarētāju labā guva 32 punktus, kā arī sakrāja piecas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Karijs pēdējā ceturtdaļā guva 18 punktus, "Warriors" atspēlējoties no 12 punktu deficīta un "Grizzlies", kas spēlēja bez savainotā Dža Moranta, bija vadībā līdz spēles pēdējai minūtei.

45,7 sekundes pirms mača beigām Karijs ar otro precīzo soda metienu panāca vadību - 94:93, pēc tam iemetot vēl sešus soda metienus pēc kārtas.

Endrjū Viginss uzvarētāju labā sakrāja 17 punktus un desmit atlēkušās bumbas, bet Klejs Tompsons un Džordans Pūls guva pa 14 punktiem.

Karijs šajā mačā kļuva par pirmo, kurš NBA izslēgšanas spēlēs iemetis 500 tālmetienus.

"Warriors" uzvarēja par spīti trenera Stīva Kera prombūtnei, kuram pirmdien tika konstatēts pozitīvs Covid-19 testa rezultāts.

Memfisas vienības rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Džerens Džeksons juniors, bet Tajess Džonss pievienoja 19 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu