Graudiņai/Kravčenokai turnīrā Jūrmalā grupā būs jāspēlē ar diviem Brazīlijas duetiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Kravčenoka (pa kreisi) un Tīna Graudiņa.
Anastasija Kravčenoka (pa kreisi) un Tīna Graudiņa. Foto: European Volleyball

Latvijas spēcīgākajam pludmales volejbola duetam Tīnai Graudiņai un Anastasijai Kravčenokai "Beach Pro Tour - Elite 16" sērijas turnīrā Jūrmalā jūnija sākumā grupā būs jāspēlē ar diviem Brazīlijas duetiem, otrdien ziņo sacensību organizatori.

Kravčenoka/Graudiņa 2.jūnijā, plkst.20, tiksies ar Brazīlijas pāri, kurā pārstāvēta 2015.gada pasaules čempione un Riodežaneiro olimpisko spēļu uzvarētāja Barbara Seišasa un Karolīna Salgadu, kuras tikko svinēja uzvaru Dohas "Beach Pro tour - Challenge" sērijas turnīrā.

3.jūnijā, plkst.14, Latvijas duets sacentīsies ar vēl vienu brazīliešu pāri Eduarda Santosa Lizboa/Ana Patrisija Silva Ramosa.

"Esmu priecīgi pacilāta, ka mums daudz sanāks spēlēt ar brazīlieti Lizbou. Arī Ostrovas sacensībās maija beigās esam ar viņu vienā grupā," grupas pretinieci komentēja Graudiņa.

"Viennozīmīgi mums ir ļoti spēcīga konkurence šajā turnīrā, kā nekā tā ir "Elite 16". Jūtos patīkami saviļņota spēlēt pret vienām no pasaules spēcīgākajām un augsti novērtētākajām komandām," teica Kravčenko.

Sieviešu turnīrā pirmo spēli no Latvijas komandām 2.jūnijā, plkst.14 aizvadīs tas Latvijas pāris, kurš 15.maijā uzvarēs Latvijas atlases sacensībās. Dueta pretinieces būs amerikānietes Sara Hjūza un Kellija Kolinska.

3.jūnijā, plkst.13, viņu pretinieces būs kvalifikācijas turnīra dalībnieces, bet plkst.20, Latvijas duets tiksies ar vēl vienu Brazīlijas duetu, kurā spēlē trīskārtējā olimpisko spēļu dalībniece Talita Antunesa un Rebeka Kavalkanti.

Vīriešu turnīrā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš grupā 2.jūnijā, plkst.19, sacentīsies ar Čehijas komandu Ondržejs Perušičs/Davids Šveiners, 3.jūnijā, plkst.12, - ar kvalifikācijas turnīra veiksminiekiem, bet plkst.19, - ar Polijas pāri Bartošs Lošaks/Mihals Brils.

Abām spēcīgākajām Latvijas komandām mērķis ir iekļūt starp divām labākajām savas grupas komandām, kas turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs.

Latvijas pludmales volejbolisti un labākais Igaunijas duets Marts Tīsārs un Kusti Nelvaks visas cīņas aizvadīs Centrālajā laukumā.

Vēl trīs Latvijas pāri centīsies iekļūt pamatturnīrā kvalifikācijas sacensībās.

Turnīrs ar sešu Latvijas duetu līdzdalību no 1. līdz 5.jūnijam norisināsies Majoru pludmalē Jūrmalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu