Indrašis: Kopš 2011. gada nebiju izlaidis nevienu PČ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Miks Indrašis savā "Instagram" profilā izcēlis faktu, ka viņš pirmo reizi kopš 2011. gada nepiedalīsies pasaules čempionātā hokejā.

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs pasaules čempionātā piedalījies deviņas reizes laika posmā no 2012. līdz 2021. gadam. Kopumā 62 mačos Indrašis meistarsacīkstēs atzīmējies ar 30 rezultativitātes punktiem (13 vārti + 17 piespēles).

2012. gada turnīrā, kad Indrašis pirmo reizi spēlēja pasaules čempionātā, viņš tika atzīts par vienu no Top 3 labākajiem Latvijas izlases spēlētājiem.

Indrašis šo sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Masakvas apgabala 'Vitjaz", turpināja Vladivostokas "Admiral", bet noslēdza Šveices klubā "EHC Biel-Bienne".

"Kopš 2011. gada nebiju izlaidis nevienu pasaules čempionātu. Tomēr šoreiz veselības problēmu dēļ uz Somiju nedošos. Novēlu visiem čaļiem veiksmīgu čempi," norādīja 31 gadu vecais Indrašis.

Miks Indrašis (pa kreisi) un Ronalds Ķēniņš (pa labi).
Miks Indrašis (pa kreisi) un Ronalds Ķēniņš (pa labi). Foto: instagram.com

Viņš arī piebilda joku, ka Latvijas izlases uzbrucējam Ronaldam Ķēniņam jāiztiek bez papildus desertiem.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Indrašis guva pleca traumu, kas viņam šogad liedz palīdzēt valstsvienībai.

"Trauma Indrašim ir nopietna, uz ledus viņš joprojām nav gatavs doties. Tas mums ir liels zaudējums, jo pārbaudes spēlē Šveicē bija redzams, ka viņš ir motivēts," otrdien preses konferencē sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Pasaules čempionāts Somijā risināsies no 13. līdz 29. maijam.

Latvijas izlase spēles aizvadīs Tamperē, kur grupu turnīrā pretī stāsies mājiniece Somija, ASV, Čehija, Zviedrija, Norvēģija, Lielbritānija un Austrija. 

Savukārt otrā grupā Helsinkos spēlēs Kanāda, Vācija, Šveice, Slovākija, Dānija, Kazahstāna, Itālija un Francija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu