Video ⟩ "Liepāja" klūp pret "Spartaku", tukumnieki pārtrauc zaudējumu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
FK "Liepāja" futbolisti
FK "Liepāja" futbolisti Foto: Agita Veisa/FK Liepāja

"Liepājas" komanda otrdien "Optibet" futbola virslīgas 12. kārtas spēlē savā laukumā spēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) pret Jūrmalas "Spartaka" vienību.

Šosezon vēl neuzvarējušie jūrmalnieki izcīnīja tikai otro punktu sezonā, pirmo reizi šogad atņemot punktus kādai no pirmā četrinieka komandām.

Nepārspēts "Spartaka" vārtos bija Liepājas futbola audzēknis Dāvis Viljams Veisbuks.

Savainojuma dēļ mačs pirmajā puslaikā noslēdzās liepājnieku aizsargam Markinjosam Pedrozu. Traumu dēļ "Liepājas" komandai nevar spēlēt arī Mārtiņš Ķigurs un Marko Simičs.

Pirms tam mājās "Tukums 2000"/"Telms" futbolisti ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Audas" komandu un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Vēl otrdien "Riga" viesos ar rezultātu 4:1 (2:0) uzvarēja Salaspils "Super Nova" komandu.

Jau desmitajā minūtē "Riga" sarāva salaspiliešu aizsardzību un bumbu vārtos raidīja Žozelfo Bārnss. 35. minūtē pēc Mikaēla Soisalo izpildītā stūra sitiena precīzi ar galvu bumbu vārtos raidīja Jurijs Kendišs, kurš nostiprināja viesiem vadību.

Otrā puslaika sākumā, 52. minūtē, ar lielisku tālsitienu 3:0 rīdzinieku labā panāca Karims Lukili. Puslaika vidū, 68. minūtē, "Riga" zaudēja bumbu un Jevgenijs Miņins vienus vārtus atguva, nedaudz samazinot pretinieku pārsvaru.

Tomēr divas minūtes vēlāk Gabriels Ramuss ar sitienu no apmēram 12 metriem atjaunoja "Riga" vienībai trīs vārtu handikapu.

Pirmdien kārtas pirmajā spēlē "Valmiera" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Daugavpili" un svinēja astoto panākumu pēc kārtas. Trešdien kārtas noslēgumā RFS Valdlaučos cīnīsies ar "Metta" klubu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 punktiem 12 spēlēs atrodas "Valmiera", 26 punkti 11 mačos ir RFS, bet labāko trijnieku noslēdz "Liepāja", kas 12 spēlēs tikusi pie 26 punktiem. Vietu zemāk ir "Riga" ar 19 punktiem 11 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem 11 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 12 mačos ir "Daugavpils". 12 punkti 11 dueļos ir "Metta", septiņus punktus 11 cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", trīs 11 spēlēs - "Super Nova", bet divus punktus 11 mačos - Jūrmalas "Spartaks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu