Putins pirmo reizi izlaidis tradicionālo hokeja maču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Valdimirs Putins
Valdimirs Putins Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas prezidents Valdimirs Putins pirmo reizi izlaidis tradicionālo hokeja spēli, kurā viņš allaž piedalījies kopā ar Krievijas hokeja leģendām, vēsta "Newsweek".

Līdz ar to no jauna uzvirmojušas runas par Putina veselības stāvokli. Vairāki plašsaziņas līdzekļi iepriekš vēstījuši, ka Putinu piemeklējusi Parkinsona slimība, lai gan šīs baumas nav apstiprinātas. 

Otrdien Putins neieradās uz tradicionālo Nakts hokeja līgas spēli Sočos, lai gan iepriekš bija gaidīts. Viņš gan nosūtīja video vēstījumu, kurā uzsvēris hokeja nozīmi Krievijā. 

Pirms gada Nakts līgas spēlē viņš guva astoņus vārtus. Pretspēlētāji gan viņam nevar pieskarties vai kādā citā veidā aizkavēt gūt vārtus. 

Putins šajā pasākumā bija piedalījies ikreiz kopš 2011. gada un tikai vienreiz nekāpa uz ledus, bet bijis klātesošs. 2013. gadā spēli viņš skatījās no tribīnēm. 

"Krievija no sirds mīl šo brīnišķīgo sporta veidu," sacīja Putins. "Tas ir tikai likumsakarīgi, ka Nakts hokeja līga ir ieguvusi plašu atzinību visā valstī un pulcējusi tūkstošiem hokeja spēlētāju no daudziem mūsu valsts reģioniem."

Laikraksts "New York Post" vēstīja, ka, uzrunājot mača apmeklētājus, uz Putina sejas bija saskatāmi tumši plankumi, tādējādi pastiprinot runas par Krievijas prezidenta veselības stāvokli. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu