Video ⟩ Rubīna pārstāvētā "Maple Leafs" izstājas no cīņas par Stenlija kausu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mičs Marners un Ostons Metjūss
Mičs Marners un Ostons Metjūss Foto: AP/Scanpix

Toronto "Maple Leafs" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas izšķirošajā spēlē, tādējādi aizsargam Kristiānam Rubīnam sezona Ziemeļamerikā ir noslēgusies un viņš var doties talkā Latvijas hokeja izlasei, kas šobrīd piedalās pasaules čempionātā.

"Maple Leafs" Austrumu konferences ceturtdaļfināla septītajā spēlē mājās ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās iepriekšējo divu sezonu čempionei Tampabejas "Lightning" un sērijā līdz četrām uzvarām zaudēja ar 3-4.

Rubīns Stenlija kausa izcīņā nepiedalījās.

Pusotru minūti pirms pirmā perioda beigām Tampas komandu vadībā izvirzīja Niks Pols, kurš pretuzbrukumā saņēma atlēkušo ripu un raidīja to mērķī - 1:0. Otrā perioda 14.minūtā Morgans Railijs pēc Ostona Metjūsa un Miča Mārnera piespēlēm ar raidījumu no iemetienu apļa panāca 1:1, bet trīs minūtes vēlāk Pols pretuzbrukumā savaldīja ripu pretinieku aizsardzības zonā un atgrieza viesus vadībā.

Andrejs Vasiļevskis uzvarētāju vārtos atvairīja 30 metienus, bet otrā laukuma galā Džeiks Kempbels tika galā ar 23 metieniem.

Toronto vienība Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā nav spēlējusi kopš 2004.gada.

Rubīns šajā sezonā debitēja NHL, decembrī aizvadot trīs mačus, kuros pie punktiem netika un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2. Amerikas Hokeja līgā (AHL) latvietis Toronto "Marlies" sastāvā 58 mačos guva vienus vārtus, atdeva desmit rezultatīvas piespēles un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu