Video ⟩ "Penguins" zaudē sērijas septītajā mačā; Bļugeram paveras ceļš uz Latvijas izlasi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda pirmdien, 16. maijā, ar zaudējumu pret Ņujorkas "Rangers" izstājās no Stenlija kausa izcīņas.

"Penguins" viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:1, 0:1, 0:1) piekāpās Ņujorkas "Rangers", atzīstot arī pretinieku pārākumu sērija līdz četrām uzvarām ar 3-4.

Bļugers šajā spēlē uz ledus pavadīja 16 minūtes un 45 sekundes (3:30 mazākumā), kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem, divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja 57% iemetienu, maču noslēdzot ar lietderības koeficientu -1.

"Penguins" labā šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Dentons Heinens, Džeiks Gencels un Evans Rodrigess.

Savukārt "Rangers" rindās precīzi bija Kriss Kraiders, K'Andre Milers un Mika Zibanežads, bet ar uzvaru nesošo ripu pagarinājumā izcēlās Artemijs Panarins.

Pitsburgiešiem šoreiz palīdzēt varēja arī komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr arī ar komandas kapteiņa centieniem nebija gana, lai glābtu savu vienību no 3-1 sērijas pārsvara izsēšanas.

Kā zināms, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs jau iepriekš apstiprinājis, ka Teodors Bļugers ir piekritis izlasei pievienoties pēc "Penguins" sezonas noslēgšanās.

Bļugers šajā sezonā izcēlās ar 28 rezultativitātes punktiem (9+19), bet izslēgšanas spēlēs viņa kontā viena rezultatīva piespēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu