Video ⟩ "Celtics" septītajā mačā pārspēj "Bucks"; NBA šosezon būs jauns čempions

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisons Teitams un Janis Adetokunbo
Džeisons Teitams un Janis Adetokunbo Foto: AFP/SCANPIX

Bostonas "Celtics" svētdien "play-off" sērijas septītajā mačā pārspēja iepriekšējās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienību Milvoki "Bucks".

Austrumu konferences pusfināla septītajā spēlē "Celtics" svētdien savā laukumā ar rezultātu 109:81 pārspēja "Bucks", triumfējot sērijā līdz četrām uzvarām 4-3.

Uzvarētāju labā 27 punktus guva Grants Viljamss (3p. 7/18), 23 iemeta Džeisons Teitams, 19 pievienoja Džeilens Brauns, bet Markusa Smārta kontā 11 punkti un 10 rezultatīvas piespēles.

"Bucks" līderis Janis Adetokunbo guva 25 punktus, izcīnīja 20 atlēkušās bumbas un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, 21 punktu iemeta Džrū Holidejs, bet Brūks Lopess atzīmējās ar 15 punktiem un 10 pie groziem izcīnītām bumbām.

Mača sākumā "Bucks" ieguva 10 punktu pārsvaru (24:14), taču turpinājumā spēle izlīdzinājās. Spēles otrajā daļā "Celtics" pārņēma iniciatīvu un beigās izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

"Celtics" izpildīja 55 tālmetienus un realizēja 22 no tiem, kas ir jauns rekords NBA "play-off" sērijas septītajā spēlē. 

Tikmēr "Bucks" vāji uzbruka grozam no tālās distances, trāpot tikai četrus no 33 trīspunktniekiem. Tālmetienu realizācija ar 12,1% precizitāti ir otra sliktākā vēsturē "play-off" spēlē ar vismaz 30 izpildītiem trīspunktniekiem. 

Austrumu konferences finālā "Celtics" spēkosies ar Maiami "Heat", kas iepriekš sērijā ar 4-2 pārspēja Filadelfijas "76ers".

Jau ziņots, ka Rietumu konferences finālu sasniegusi Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda, kurai pretī stāsies Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu