Viens no čehu līderiem pēc konflikta ar komandas biedru atskaitīts no izlases

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Čehijas izlases hokejisti
Čehijas izlases hokejisti Foto: IIHF.com

Viens no Čehijas hokeja valstsvienības līderiem Dominiks Simons atskaitīts no komandas sastāva pasaules čempionātā (PČ) Somijā, vēsta iDNES.

Čehijas izlases pārstāvji notikušā detaļās plaši nekomentē. Ģenerālmenedžeris Petrs Nedveds aprobežojās ar ļoti diplomātisku komentāru, norādot, ka "jārespektē hokejista konfidencialitāte".

Tikmēr portāls "sport.cz" vēsta, ka 27 gadus vecais Simons pametis pasaules čempionātu pēc incidenta ar aizsargu Filipu Hroneku. Mediji ziņo, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas "Ducks" uzbrucējs mēģinājis ar savu komandas biedru izkauties. 

Čehijas hokeja izlase pasaules čempionātā pagaidām nedemonstrē gaidīto sniegumu. Trīs spēlēs piedzīvoti divi zaudējumi. 

iDNES žurnālisti sazinājās ar Simona ģimeni, kura apstiprināja, ka uzbrucējs mēģinājis izprovocēt kautiņu ar Hroneku. Viņš to nožēlo un atvainojies. 

"Pēc diviem mačiem izlasē un pēc smagas sezonas Dominiks pameta pasaules čempionātu. Personisku un ģimenes apstākļu dēļ. Viņam bija grūta sezona. Uzdeva nervi un emocijas, kas skar personīgo dzīvi. Emocijas viņu paņēma uz ledus un centās izprovocēt kautiņu ar komandas biedru," stāstīja Simona ģimene.

Hokejists jau atrodas mājās un cenšas atpūsties pēc grūtas sezonas. 

Pagājušā sezona Simonam nebija no labākajām - uzbrucējs piedzīvoja maiņu no Teodora Bļugera pārstāvētās Pitsburgas "Penguins", kurā pavadīja savas karjeras lielāko daļu. "Ducks" rindās viņš 17 mačos vārtus neguva. 

Foto: Latvijas hokeja izlases treniņš Tamperē

Pasaules čempionātā Simons divās spēlēs ar rezultativitāti neatzīmējās, bet lietderības koeficients ir -2. 

Ceturtdien vakarā plkst. 20.20 Čehijas izlasei Tamperē paredzēta cīņa ar Latvijas valstsvienību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu