Video ⟩ Jasikēvičs pēc zaudējuma Eirolīgas pusfinālā asi kritizē savu komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Šarūns Jasikēvičs (no kreisās)
Šarūns Jasikēvičs (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Rolanda Šmita pārstāvētās "Barcelona" komandas galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs pēc ceturtdien piedzīvotā zaudējuma ULEB Eirolīgas pusfinālā pret Madrides "Real" bija ļoti neapmierināts ar savas vienības demonstrēto sniegumu.

Barselona Belgradā piedzīvoja zaudējumu 83:86 pret saviem sīvākajiem sāncenšiem Madrides "Real".

Šmits laukumā pavadīja četras minūtes un 19 sekundes, gūstot vienu punktu.

Valmierietis Šmits Spānijas kluba sastāvā šosezon laukumā bija devies 35 Eirolīgas spēlēs, trīs no tām sākot sākumsastāvā. Caurmērā Latvijas uzbrucējs bija spēlējis 15 minūtes un deviņas sekundes, guvis 4,5 punktus un savācis 3,1 atlēkušo bumbu.

"Mēs nebija pietiekami labi. Nebiju apmierināts ar mūsu demonstrēto sniegumu," pēc spēles preses konferencē atzina lietuviešu speciālists Jasikēvičs. "Nebijām gatavi upurēties, neveicām pārkāpumus īstajos brīžos un "Real" sameta savus metienus. Ja vēlamies spēlēt finālā, bet ļaujam pretiniekam otrajā puslaikā samest 52 punktus, tad es nezinu…"

"Vairāk nekā 40 minūšu laikā man neizdevās savu komandu pietiekoši labi sagatavot. Treneris ir visvairāk atbildīgs pie zaudējuma," izteicās Jasikēvičs. "Pēdējo divu gadu laikā, kopš esmu ar komandu, esam zaudējuši daudzus nozīmīgus mačus. Mums pietrūkst aukstasinības. To ir grūti pieņemt."

Spēlē par trešo vietu "Barcelona" sacentīsies pret Grieķijas komandu Pirejas "Olympiacos". Mačs gaidāms 21. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu