Dončičs pirmo spēli pret "Warriors" aizvadījis apslimis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" superzvaigzne Luka Dončičs pirmo Rietumu konferences finālsērijas spēli aizvadījis būdams apslimis, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Dāvja Bertāna pārstāvētā "Mavericks" vienība naktī uz ceturtdienu ar rezultātu 87:112 atzina Goldensteitas "Warriors" pārākumu. Ar šo uzvaru "Warriors" izvirzījās vadībā Rietumu konferences finālsērijā ar 1-0.

Slovēnis Dončičs šajā mačā izcēlās ar 20 punktiem. Viņš realizēja vien 6 no izmestajiem 18 metieniem, septiņas reizes kļūdījās, bet viņa lietderības rādītājs bija -30. Slovēnim spēlējot aizsardzībā, viņa pretspēlētāji guva 24 punktus.

"Dzirdēju, ka Dončičs spēlēja slims," podkāstā "Papa & Pund" izteicās Kevins Hārlams, kurš ir viens no atpazīstamākajiem NBA komentētajiem. "Domāju, ka viņš negulēja visu nakti. To dzirdēju no divām personām, kas strādā "Mavericks" organizācijā. Demonstrētais sniegums arī par to liecināja."

Sērijas otro spēli "Mavericks" - "Warriors" aizvadīs agrā sestdienas rītā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika. Mačs risināsies Sanfrancisko. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu