Ibrahimovičs laukumā varētu atgriezties ap gadu miju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Pieredzējušais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs pēc ceļgala operācijas laukumā varētu atgriezties ap gadu miju, trešdien paziņoja Itālijas A sērijas futbola čempionāta uzvarētāja "AC Milan".

Trešdien Francijas pilsētā Lionā 40 gadus vecajam Ibrahimovičam tika veikta iepriekš plānota ceļgala operācija. Futbolists laukumā varētu atgriezties pēc septiņiem, astoņiem mēnešiem jeb nākamās sezonas vidū.

Traumu dēļ Ibrahimovičs izlaida lielu daļu aizvadītās sezonas, kurā A sērijā laukumā devās 23 mačos un guva astoņus vārtus.

Pēc svētdienas mača, kurā "AC Milan" nodrošināja Itālijas čempiones titulu, zviedru futbolists pauda, ka karjeras turpināšana būs atkarīga no viņa veselības stāvokļa. Pērn pēc kreisās kājas ceļgala operācijas viņš nevarēja piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā, bet Ahilleja cīpslas traumas dēļ zaudēja vietu "AC Milan" sākumsastāvā.

Ibrahimovičs "AC Milan" sastāvā bija arī pirms 11 gadiem, kad komanda izcīnīja savu iepriekšējo A sērijas čempiontitulu. Trīsreiz par Itālijas čempionu viņš kļuva Milānas "Inter" sastāvā, bet divus izcīnīja kopā ar Turīnas "Juventus", tiesa, abus zaudējot pēc tam, kad klubs tika pieķerts spēļu iznākumu ietekmēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu