Noiers: Pirms Pasaules kausa ir pārāk daudz spēļu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola izlases vārtsargs Manuels Noiers uzskata, ka pirms Pasaules kausa izcīņas ir pārāk daudz maču, kas var liegt parādīt labāko sniegumu.

2022. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs tiks aizvadīts Katarā no 21. novembra līdz 18. decembrim. Ierasti, ka turnīrs notiek jūnijā un jūlijā, kad vadošajās futbola līgās ir starpsezonu pārtraukums, tomēr lielā karstuma Katarā dēļ tas pārcelts uz gada nogali.

"Domāju, ka spēļu grafiks ir pārāk pārbāzts," norāda 36 gadus vecais Vācijas izlases un Minhenes "Bayern" vārtsargs, kurš piedalījies visos Pasaules kausos un Eiropas čempionātos kopš 2010. gada. "Ir daudz nedēļu, kad jāaizvada vismaz divas spēles, īpaši komandām no Eiropas."

Noiera pārstāvētai "Bayern" līdz čempionāta sākumam būs jāaizvada 15 spēles bundeslīgā, sešas - UEFA Čempionu līgā, divas - Vācijas kausa izcīņā un Superkausā. Tāpat Vācijas izlasei septembrī ir spēles UEFA Nāciju līgā pret Ungārijas un Anglijas valstsvienībām.

Kopumā Noieram pirms finālturnīra var nākties aizvadīt pat 26 spēles, turklāt Pasaules kausa izcīņa sāksies vien nedēļu pēc pārtraukuma bundeslīgā.

"Bayern" būs plaši pārstāvēta Vācijas izlasē, kuras pamatsastāvā varētu būt pat seši bundeslīgas čempionvienības spēlētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu