Andris Misters kļūst par Igaunijas čempionu un iegūst MVP balvu

CopyDraugiem X Whatsapp

Andra Mistera pārstāvētā "Parnu Sadam" komanda ceturtdien Pērnavā kļuva par Igaunijas čempioni, turklāt Latvijas basketbolists tika atzīts par MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Pērnavieši savā laukumā ar 73:60 (23:20, 15:19, 18:15, 17:6) pārspēja Edmunda Elkšņa pārstāvēto un Nikolaja Mazura vadīto "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits" komandu. Finālsērijā līdz trim uzvarām "Parnu Sadam'" uzvarēja ar 3-0.

Misters spēlēja 28 minūtes un 11 sekundes, gūstot 16 punktus. Viņš grozā raidīja divus no astoņiem divpunktu metieniem četrus no septiņiem "trejačiem". Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, pārķerta bumba, četras personiskās piezīmes, viena izprovocēta piezīme, kā arī efektivitātes koeficients pieci.

Elksnis laukumā bija desmit minūtes un 49 sekundes, gūstot septiņus punktus. Viņš realizēja divus no četriem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz kļūdījās un saņēma vienu personisko piezīmi, kā arī sakrāja efektivitātes koeficientu pieci.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 18 punktiem bija Roberts Valge, bet viesiem 13 punktus un astoņas zem groza izcīnītas bumbas sakrāja Emanuēls Vembi.

Pusfināla sērijā Pērnavas klubs ar 3-2 pārspēja Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga trenēto un Ojāra Siliņa un Mārča Vītola pārstāvēto Tallinas "Kalev"/"Cramo", bet Tartu basketbolisti ar 3-0 uzvarēja Tallinas "TalTech"/"Optibet" komandu. Bronzas medaļas otrdien izcīnīja Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga trenētā un Ojāra Siliņa un Mārča Vītola pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" komanda, kas sērijā uzvarēja "TalTech"/"Optibet" ar 3-0.

Pērn decembrī Tartu basketbolisti izcīnīja Igaunijas kausu, finālā ar 82:73 pārspējot Tallinas "Kalev"/"Cramo".

2021.gadā par čempioni kļuva "Kalev"/"Cramo" ar Jāni Kaufmani sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu