Zviedrijas hokeja izlases uzbrucējs: Šis zaudējums ilgi sāpēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārls Klingbergs
Kārls Klingbergs Foto: AP/Scanpix

Kanādas hokeja izlase ceturtdaļfināla spēlē ceturtdien tikās ar Zviedrijas valstsvienību. Kanādas hokejisti trešajā periodā atspēlēja trīs vārtu deficītu un papildlaikā guva uzvaru nesošos vārtus - 4:3. Kanādieši pēc mača neslēpa sajūsmu, kamēr zviedri atzina, ka šī ir rūgta neveiksme. 

"Mēs esam diezgan jauna komanda, un domāju, ka pirmajā periodā bijām nedaudz uztraukušies," IIHF mājas lapā citēts Kanādas galvenais treneris Klods Žiljēns. "Mēs pieļāvām vairākas kļūdas, kas attiecīgi viņiem deva iespējas, un viņi tās izmantoja."

"Pēc pirmā periodā aprunājāmies un veicām attiecīgos uzlabojumus. Turpinājumā mēs uzbrukām daudz aktīvāk un sapratām, ka kādā brīdī gūsim vārtus," teica Toms Šabo, kurš ikdienā pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Otavas "Senators".

"Tā ir kanādiešu spēle: nekad nepadodamies! Esam to redzējuši iepriekšējās reizēs. Nevienā brīdī nepadevāmies un pieturējāmies pie savas spēles. Viņu vārtsargs spēlēja lieliski, bet mēs turpinājām izdarīt metienus, un vienā brīdī mums sāka veikties," uzsvēra uzvaras vārtu autors Dreiks Batersons.

Foto: Pasaules čempionāta ceturtdaļfināls: Zviedrija - Kanāda

"Es jūtos slikti," pēc spēles atzina Zviedrijas izlases vārtsargs Līnuss Ulmarks, kurš šajā mačā atvairīja 38 kanādiešu raidītos metienus. "Nekad nav patīkami zaudēt šādas spēles. Manuprāt, mēs kontrolējām spēli, bet beigās viņi izmantoja savus momentus un pieveica mūs."

Savukārt Zviedrijas uzbrucējs Kārls Klingbergs pēc cīņas sacīja tā: "Ja godīgi, nevaru izcelt pārāk daudz spēles elementu, ko labi izpildījām. Manuprāt, mēs turējāmies labi, bet noraidījumi mūs iegāza. Ar 3:1 vadībā, kad atlikušas divas minūtes, vēlies uzvarēt tādu spēli. Tāpēc šāds zaudējums ilgi sāpēs."

Sestdien plkst. 16:20 sava starpā tiksies Somijas un ASV izlase, bet plkst. 18:20 spēkiem mērosies hokeja dzimtene Kanāda ar meistarīgo Čehijas izlasi.

Spēles par medaļām tiks aizvadītas 29. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu