Skvorcovs arī nākamsezon spēlēs Dānijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gunārs Skvorcovs.
Gunārs Skvorcovs. Foto: https://bulldogs.dk

Latvijas hokeja uzbrucējs Gunārs Skvorcovs arī nākamsezon spēlēs Dānijas virslīgā, kurā noslēdza pagājušo sezonu.

Pagājušo sezonu 32 gadus vecais uzbrucējs, kurš pēdējos divus gadus epizodiski spēlējis arī aizsarga pozīcijā, pabeidza Dānijas līgas bronzas medaļnieces Odenses "Bulldogs" rindās. 

Viņš komandai pievienojās februārī, kad sezona beidzās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo".

"Bulldogs" rindās latvietis septiņās regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 13 izslēgšanas cīņās viņam četri vārti un četras piespēles.

Dānijas klubs otrdien paziņoja par jauna līguma parakstīšanu ar Latvijas hokejistu uz nākamo sezonu. Odenses komandas galvenais treneris Pols Tomsons vienības mājaslapā izteicies, ka Skvorcovs ir augstākā līmeņa profesionālis gan laukumā, gan ārpus tā. Tāpat viņš pagājušajā sezonā esot ātri iejuties kolektīvā.

Pagājušajā sezonā Skvorcovs 29 KHL spēlēs guva trīs vārtus un sakrāja divas rezultatīvas piespēles, nopelnīja četras soda minūtes un sakrāja +/- rādītāju -9.

32 gadus vecais Skvorcovs kopumā Rīgas komandu pārstāvēja deviņās KHL sezonās, 364 spēlēs "Dinamo" rindās pamatturnīrā izceļoties ar 24 gūtajiem vārtiem un 33 rezultatīvām piespēlēm. Sešās izslēgšanas turnīra spēlēs hokejists rezultativitātes punktus nav iekrājis.

Latvijas izlasi hokejists pārstāvējis četros pasaules čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu