Piešķir 1 miljonu eiro trīs valsts pārvaldībā esošu sporta bāzu attīstībai

CopyDraugiem X Whatsapp
"Daugavas" stadions
"Daugavas" stadions Foto: Emīls Desjatņikovs

Valdība piešķīrusi 1 miljonu eiro trīs valsts pārvaldībā esošu sporta bāzu - Murjāņu sporta ģimnāzijas, Daugavas stadiona un Bobsleja un kamaniņu trases "Sigulda" - attīstībai.

Murjāņu sporta ģimnāzijai nepieciešamas investīcijas iestādes infrastruktūras sakārtošanai, lai uzlabotu tās fizisko vidi. Ģimnāzijai piešķirts 708 000 eiro finansējums, lai veiktu dažādus ģimnāzijas uzlabojumus, piemēram, skolēnu internāta korpusa 2., 3. un 4.stāva elektroinstalācijas sistēmas nomaiņu, visu ēku jumta konstrukcijās sildkabeļu izbūvi, teritorijas ārējās drošības sistēmas ierīkošanu un riteņbraukšanas nodaļas noliktavas un uzturēšanās telpu iekšējais remonta nodrošināšanu, kā arī citus uzlabojumus.

Daugavpils stadiona piepūšamās futbola halles projekta īstenošanai nepieciešamo dzelzsbetona pamatu un inženiertīklu pieslēgumu izbūvei, kā arī saistītās teritorijas labiekārtošanas darbu veikšanai kopumā piešķirti 200 000 eiro.

Vēl 92 000 eiro piešķirti Bobsleja un kamaniņu trasei "Sigulda" nepieciešamo uzlabojumu veikšanai, lai tiktu nodrošināta tās pilnvērtīga funkcionalitāte starptautisku sacensību un treniņu organizēšanā, kā arī lai sāktu trases rekonstrukcijas projektu trases attīstībai. Trasē tiks veikti dažāda veida uzlabojumi, lai palielinātu starptautisko sacensību un treniņu intensitāti tajā, tai pat laikā samazinot uzturēšanas izmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu