Mančīni sola izmaiņas Itālijas futbola izlasē

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberto Mančīni
Roberto Mančīni Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas futbola izlases galvenais treneris Roberto Mančīni pēc zaudējuma "Finalissimo" spēlē Argentīnas valstsvienība sola izmaiņas komandā.

Trešdien "Finalissima" spēlē jeb Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL) un Eiropas futbola asociācijas savienības (UEFA) Čempionu kausa izcīņā, Argentīna ar 3:0 (2:0) pārspēja Itālijas futbolistus.

Vārtus uzvarētāju rindās guva Lautaro Martiness, Anhels di Marija un Paulo Divala.

Itālijas izlasei šis bija otrais zaudējums šogad aizvadītajās trīs spēlēs, turklāt 2020. gada Eiropas čempionvienība nav spējusi kvalificēties 2022. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram.

"Pirmajā puslaikā mēs pieļāvām divas kļūdas, ko viņi [argentīnieši] pārvērta vārtu guvumos," pēc mača teica Mančīni. "Pēc tam viņi labāk kontrolēja bumbu un bija labāki par mums."

"Pašlaik mums ir liela problēma ar vārtu gūšanu," norāda Mančīni, "Mums pie tā ir jāstrādā. Zinām, ka tas nebūs viegli, un var aizņemt kādu laiku."

"Protams, ka ir nožēla, ka nespējām kvalificēties Pasaules kausam," par iepriekšējām neveiksmēm izteicās Itālijas izlases galvenais treneris. "Pēc šīs spēles bijām plānojuši izmaiņas komandā, un tās notiks. Mums jāatrod jauni spēlētāji, jāizveido kolektīvs, kas sākumā var mocīties, bet pēc tam sniegt mums baudu un prieku."

"Pēc Eiropas čempionāta mums ir bijušas grūtības ar vārtu gūšanu. Mums jāatrod tam risinājums pēc iespējas ātrāk. Zinu, ka tas nebūs viegli, tāpēc mums jāpieļauj pēc iespējas mazāk kļūdu," piebilda Itālijas izlases galvenais treneris. "Nezaudēju optimismu. Man patīk strādāt un trenēt [izlasi]."

Itālijas izlase jau sestdien Eiropas Nāciju A līgas trešās apakšgrupas pirmajā mačā savā laukumā uzņems Vācijas valstsvienību. Vēl 7. jūnijā itālieši mājās spēlēs ar Ungāriju, pēc kā 11. jūnijā viesos tiksies ar Anglijas izlasi un 14. jūnijā izbraukumā spēlēs ar vāciešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu