Nauda nesmird: kanādiešu vārtsargs paliek KHL un paraksta līgumu ar "Metallurg"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edijs Paskvāle.
Edijs Paskvāle. Foto: AFP / Scanpix

Par spīti saspringtajai ģeopolitiskajai situācijai un Krievijas armijas pastrādātajām zvērībām Ukrainā, dažiem sportistiem tas nav šķērslis turpināt pelnīt naudu agresorvalstī. Viens no tādiem ir kanādiešu hokeja vārtsargs Edijs Paskvāle.

31 gadu vecais kanādietis kopš 2019. gada spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja Jaroslavļas "Lokomotiv", kā arī divos mačos sargāja Kanādas izlases vārtus Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs.

Magņitogorskas "Metallurg" komanda ceturtdien paziņoja, ka parakstījusi viena gada līgumu ar Paskvāli. 

Karjeras laikā Paskvāle aizvadījis trīs spēles arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Tampabejas "Lightning".

TVNET jau iepriekš ziņoja, ka Krievijas Hokeja federācija (KHF) martā pieprasīja KHL klubiem atbalstīt agresorvalsts armiju.

KHF visiem KHL klubiem izsūtīja vēstuli, kurā detalizēti aprakstīts, kā tieši komandām jāatbalsta Krievijas armiju. Klubiem nosūtīja kampaņas materiālus, kas jāizplata brošūru, skrejlapu, biļešu veidā vai vienkārši jāizdrukā uz A4 formāta papīra lapas. Tika rekomendēts veidot arī video un audio ziņojumus, ko atskaņot hallēs spēļu laikā.

Šī kampaņa bija obligāta, un tās realizēšana klubiem bija jāatspoguļo publiski. Nākamajā dienā pēc spēles visi materiāli ar kampaņas atspoguļojumu (video, vismaz četras fotogrāfijas) bija jānosūta KHF.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu