Talantīgais Francis Lācis trenējas kopā ar olimpiskajiem čempioniem 3x3 basketbolā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Francis Gustavs Lācis
Francis Gustavs Lācis Foto: Fotogrāfija no personīgā arhīva

Talantīgais klasiskā basketbola pārstāvis Francis Gustavs Lācis šovasar trenējas kopā ar olimpiskajiem čempioniem 3x3 atzarā, vēsta Latvijas Radio.

Lācis šopavasar noslēdza savas gaitas Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), kur pārstāvēja Orela Robertsa Universitātes komandu "Golden Eagles".

Pagājušajā gadā Lācis ar "Golden Eagles" uzvarēja "Summit League" konferencē un iekļuva NCAA izslēgšanas turnīrā jeb "marta trakumā", kur piedzīvoja zaudējumu trešajā kārtā. 

Pašlaik Lācis trenējas kopā ar olimpiskajiem čempioniem 3x3 basketbolā, nodarbībās piedaloties arī Oskaram Hlebovickim, vēsta Latvijas Radio.

Tiesa, Lācis sarunā ar Latvijas Radio gan uzsvēra, ka savu nākotni saista ar klasisko basketbolu, šobrīd esot profesionāla kluba meklējumos. Viņš pauda, ka treniņi kopā ar olimpiskajiem čempioniem noteikti uzlabos viņa fizisko sagatavotību un individuālo meistarību.

3x3 komanda "Rīga" ceturtdien devās uz Serbiju, kur 3. un 4. jūnijā notika "Challenger" turnīrs. Tajā būs iespēja izcīnīt ceļazīmi uz Lozannas "Masters" posmu.

"Rīgas" vienības sastāvā Serbijā būs olimpiskie čempioni Nauris Miezis un Agnis Čavars, kā arī Artūrs Strēlnieks un Artūrs Ausējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu