Foto ⟩ Samoilovs/Šmēdiņš dalību Jūrmalas "Elite 16" turnīrā noslēdz bez uzvarām

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš piektdien Jūrmalas "Beach Pro Tour - Elite 16" pludmales volejbola turnīra pamatsacensībās piektdien piedzīvoja trešo zaudējumu trīs aizvadītās spēlēs.

(Plkst. 20.05 papildināts viss teksts.)

Latvijas duets, kas turnīrā izlikts ar 12.numuru, noslēdzošajā D apakšgrupas spēlē ar 0-2 (17:21, 16:21) piekāpās nīderlandiešiem Stēfenu van de Feldi un Kristiānu Vārenhorstu (5.).

Pirmie vadībā izvirzījās nīderlandieši, taču Latvijas duets spēja panākt 3:3. Pēc neizšķirta pretiniekiem izdevās panākt 6:3, turpinot palielināt pārsvaru līdz 10:6. Lai arī pirmā seta turpinājumā latviešiem izdevās pāris reizes samazināt deficītu, nīderlandieši noslēdza setu ar četru punktu pārsvaru (21:17).

Arī otrā seta ievadā Nīderlandes pludmales volejbolistiem izdevās iekrāt trīs punktu pārsvaru, kuru latviešiem vairs neizdevās samazināt. Otrā seta izskaņā pretiniekiem izdevās palielināt starpību un noslēgt maču ar pārliecinošu piecu punktu pārsvaru (21:16).

D apakšgrupā Latvijas duets ieņēma pēdējo ceturto vietu, kamēr ceturtdaļfinālā iekļūst divas labākās katras apakšgrupas vienības.

Jau ziņots, ka pirmajā mača ceturtdien Samoilovs/Šmēdiņš ar ar rezultātu 0-2 (19:21, 17:21) piekāpās itāļiem Danieli Lupo un Aleksu Rangjeri, kamēr pārējo divu D grupas komandu spēlē pie panākuma tika Nīderlandes vienība. Savukārt piektdien, aizvadot otro spēli turnīrā, ar 1-2 piekāpās itāliešiem Paolo Nikolai un Samuelem Kotafavam, kuri izsēti ar 13.numuru.

Dāmu konkurencē šodien Marta Ozoliņa un Luīze Anna Skrastiņa sāka ar neveiksmi pret ASV duetu Sāru Hjūzu/Kelliju Kolinski, zaudējot ar 0-2 (13:21, 6:21), kam piektdien sekoja vēl viens zaudējums ar 0-2 (10:21, 10:21) pret ASV pludmales volejbolistēm Sārai Sponsilai un Terēzei Kenonai.

Ozoliņa/Skrastiņa plkst.20 stāsies pretī brazīlietes Talitai Antuņesai/Rebekai Kavalkantei.

Tikmēr Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka turnīru sāka ar neveiksmi, pirmajā spēlē sīvā cīņā atzīstot Brazīlijas dueta Barbaras Seišasas/Karolīnas Salgadu pārākumu ar 1-2 (21:19, 19:21, 11:15), bet otrajā spēlē tikās ar brazīlietēm Eduardu Lisbou/Anu Patrīciju Ramusu, zaudējot ar 1-2 (15:21, 21:17, 12:15).

Graudiņa/Kravčenoka plkst.21 aizvadīs maču pret vēl vienu Brazīlijas pāri Viktoriju Lopesu Pereiru/Tainu Silvu Bigi.

Visas Latvijas pludmales volejbolistu spēles varēs redzēt tiešraidē "TV6".

Jau ziņots, ka kvalifikācijā piedalījās divi Latvijas sieviešu un četri vīriešu pāri, taču neviens no tiem neizcīnīja vietu pamatsacensībās.

Turnīrs ar Latvijas duetu līdzdalību no 1. līdz 5.jūnijam norisināsies Majoru pludmalē Jūrmalā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības. Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā Meksikā Graudiņa/Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu