Olimpiskais medaļnieks Dumulēns noslēgs karjeru šīs sezonas beigās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Dumulēns
Toms Dumulēns Foto: AFP/SCANPIX

Olimpiskais medaļnieks un bijušais "Giro d'Italia" uzvarētājs Toms Dumulēns noslēgs profesionāla riteņbraucēja karjeru šīs sezonas beigās, piektdien paziņoja Nīderlandes riteņbraucējs.

"Esmu nolēmis, ka 2022.gads būs pēdējais manā profesionālā sportista karjerā," savos kontos vietnēs "Facebook" un "Instagram" rakstīja Dumulēns.

Nīderlandes riteņbraucējs izcēla, ka 2020.gads bija grūts viņa karjerā, un viņš tobrīd pārāk daudz trenējās un jutās izdedzis.

31 gadu vecais sportists norādīja, ka, neskatoties uz to, ka viņš atgriezās pēc izdegšanas un 2021.gadā izcīnīja olimpisko sudrabu, viņa ķermenis jutās noguris un joprojām jūtas tāpat.

"Tiklīdz treniņu vai sacensību slodze kļūst lielāka, es saskaros ar smagu nogurumu, sāpēm un savainojumiem tā vietā, lai kļūtu labāks," viņš rakstīja vietnēs "Facebook" un "Instagram". "Treniņos ieguldītais darbs bieži nenesa vēlamos rezultātus."

Dumulēns, kurš pārstāv "Jumbo-Visma" vienību, 2017.gadā triumfēja "Giro d'Italia", bet Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgu individuālajā braucienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu